Care este cel mai bun plugin Social Media WordPress-2021

Sunteți în căutarea celui mai bun plugin social media pentru site-ul dvs. WordPress? Există atât de multe plugin-uri social media disponibile pentru WordPress încât devine copleșitor pentru începători să aleagă cel mai bun plugin. În acest articol, voi arăta câteva dintre cele mai bune plugin-uri social media pentru WordPress pe care le puteți instala imediat.

Care este cel mai bun plugin Social Media pentru WordPress

Ce trebuie să căutați la un Plugin Social Media?

Principala problemă cu un plugin social media pentru WordPress este că scade performanța paginii web. Deoarece aceste pluginuri trebuie să încarce foi de stil și scripturi suplimentare, acestea încetinesc adesea site-ul dvs. web. Pentru mai multe informații despre acest subiect, în curând voi face un articol despre modul în care pluginurile WordPress afectează timpul de încărcare a site-ului dvs.

Trebuie să găsiți un echilibru între caracteristicile și performanța site-ului dvs. WordPress. Un plugin de social media cu multe funcții poate deveni mai puțin util dacă vă încetinește site-ul și afectează experiența utilizatorului.

În continuare, trebuie să decideți ce rețele sociale vor fi afișate mai proeminent pe site-ul dvs. web. Adăugarea unui număr mai mic de opțiuni poate reduce dezordinea și poate oferi o experiență mai bună utilizatorului.

Multe pluginuri pentru rețele sociale vă permit să afișați pictogramele sociale în bara laterală, sub articol, înainte de articol și așa mai departe. Trebuie să decideți cum doriți să le afișați pe site-ul dvs. și dacă pluginul acceptă această opțiune.

Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai bune plugin-uri de social media pentru WordPress.

Smash Balloon Social Photo Feed

Doriți să vă afișați fotografiile Instagram în WordPress? Smash Balloon Social Photo Feed vă permite să afișați frumos fotografiile recente de pe Instagram în WordPress.

Va trebui să generați un token de acces la Instagram. După aceea, puteți utiliza shortcodes disponibile pentru a afișa feed-ul oriunde pe site-ul dvs., inclusiv postări, pagini sau widget-uri de bară laterală.

De asemenea, vă permite să creați mai multe fluxuri prin personalizarea parametrilor shortcode. Puteți chiar să preluați mai multe conturi Instagram pentru a crea un singur feed.

Smash Balloon oferă, de asemenea, un plugin de flux Facebook, un plugin de flux YouTube și un plugin de flux Twitter.

Shared Counts

Shared Counts este un plugin social media rapid și ușor de utilizat pentru WordPress. Acesta vine cu un număr limitat de cele mai populare rețele sociale: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest, Yummly și LinkedIn.

Există mai multe stiluri de butoane și puteți alege unde să afișați butonul (înainte sau după conținut sau manual). De asemenea, îl puteți activa pentru tipurile de postări personalizate.

Plugin-ul arată numărul de share-uri sociale pentru fiecare rețea. De asemenea, puteți alege să afișați doar numărul total de distribuiri pe toate rețelele.

Sassy Social Share

Sassy Social Share este un plugin social media ușor de utilizat pentru WordPress, cu tone de opțiuni. Acesta vine cu suport pentru multe site-uri web de socializare diferite și puteți adăuga butoane în conținutul postărilor, precum și un meniu social plutitor lipicios.

De asemenea, acceptă funcția de numărare de share-uri sociale. Cu toate acestea, la fel ca multe alte pluginuri de social media, va trebui să utilizați un serviciu terț pentru a prelua aceste statistici.

În ceea ce privește stilurile de pictograme, pluginul vine cu trei stiluri de bază: butoane rotunjite, pătrate sau dreptunghiulare. Puteți seta opțiunile de poziționare în setările pluginului atât pentru barele sociale standard, cât și pentru cele plutitoare.

AddtoAny

AddtoAny este un instrument de partajare socială disponibil și ca plugin WordPress. Acesta oferă multe platforme de socializare, bare de partajare socială plutitoare și standard și un meniu universal de partajare.

Poate afișa numărul de partajări sociale fără a crea un cont și oferă integrare Google Analytics. AddtoAny are o amprentă mai mică asupra performanței în comparație cu alte instrumente similare care oferă butoane de partajare socială globală.

WordPress to Buffer

Buffer este un plugin social media popular care vă permite să vă programați postările pe Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Plugin-ul WordPress to Buffer vă permite să adăugați automat postări noi în contul dvs. Buffer, astfel încât acestea să fie partajate pe profilurile dvs. de social media.

Simple Social Icons

După cum îi spune și numele, Simple Social Icons afișează pictograme de social media într-un widget de bară laterală. Puteți alege culorile și apoi introduceți URL-urile pentru conturile de social media pe care doriți să le afișați.

Are un număr limitat de platforme de social media care acoperă toate serviciile cele mai importante și populare. Este foarte ușor de utilizat și are un impact minim asupra performanței.

Social Icons Widget

Social Icons Widget vă permite să adăugați cu ușurință pictograme de social media în bara laterală WordPress. Acesta oferă trei stiluri de pictograme: margini rotunjite, rotunde și pătrate. De asemenea, puteți utiliza culori personalizate pentru pictograme, dacă doriți.

După activare, trebuie să vizitați pagina Appearance ” Widgets și să adăugați Social Icons widget în bara laterală. Înlocuiți URL-urile implicite cu propriile dvs. profiluri de rețele sociale sau faceți clic pe add more pentru a adăuga un nou serviciu.

WordPress Social Login

Doriți să permiteți utilizatorilor să se înregistreze, să se conecteze și să comenteze folosind conturile lor de social media? WordPress Social Login vă permite să faceți exact acest lucru.

Este foarte ușor de utilizat și acceptă o gamă largă de rețele sociale. De asemenea, include module pentru a arăta informații despre utilizatori, manager de utilizatori, manager de contacte și o componentă BuddyPress.

Revive Old Posts

Pentru a vă spori raking-ul și a menține utilizatorii implicați în rețelele social media, trebuie să postați mai regulat pe toate aceste conturi. Acest lucru vă poate lua mult timp.

Acest plugin social media Revive Old Posts vă permite să partajați automat postările vechi pe conturile dvs. de social media. Acest lucru vă permite să vă mențineți conturile de social media active. De asemenea, le oferă utilizatorilor dvs. șansa de a se implica și de a descoperi conținut popular de pe site-ul dvs.

Better Click to Tweet

Este posibil să fi văzut căsuțe de citate personalizate pe multe bloguri populare care permit utilizatorilor să partajeze cu ușurință citatul pe Twitter. Plugin-ul Better Click to Tweet vă permite să adăugați casetele de citare similare click to tweet la postările dvs. din WordPress.

Sper că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin social media pentru site-ul dvs. WordPress.

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci te rog să te abonezi la canalul meu de YouTube pentru tutoriale video WordPress. De asemenea, ne puteți găsi pe Twitter și Facebook.


2 comentarii la „Care este cel mai bun plugin Social Media WordPress-2021”

 1. I don’t know whether it’s just me or if everybody else experiencing issues with
  your blog. It looks like some of the written text within your content are running off the screen.
  Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too?
  This could be a problem with my web browser because I’ve
  had this happen before. Appreciate it

  Răspunde

Lasă un comentariu