Dicționar SEO – 2021

Vrei să înveți SEO? Atunci, prietene, trebuie să cunoști semnificația multor cuvinte, acronime și termeni tehnici pe care îi vei întâlni, și de aceea ai acest DICȚIONAR SEO.

Am creat cel mai complet glosar de pe internet și l-am făcut simplu și amuzant pentru ca tu să te distrezi în timp ce înveți (și să înțelegi tot ceea ce explic în cursul meu SEO, în articolele mele sau în videoclipuri).

De ce te interesează acest Dicționar SEO?

Dicționar SEO - Club SEO Gabriel

😂😂😂 De fapt, eu sunt mai interesat decât tine. Permiteți-mi să vă explic:

Pentru că m-am săturat să mă tot întrebați ce înseamnă CRO sau ce sunt SERP-urile, am decis să fac niște videoclipuri și astfel, de fiecare dată când mă întrebați, vă trimit URL-ul și gata 🙂

Cei dintre noi, care facem acest lucru de mult timp, avem toți acești termeni SEO întipărit în minte și putem considera că toată lumea știe despre ce vorbim.

Promit să nu iau nimic de la sine înțeles și să explic totul într-un mod clar și amuzant!

Bucurați-vă de acest dicționar SEO!


Dicționar SEO: Ce este un DOMENIU de Internet?

Ce este un DOMENIU de Internet?

Vreți să știți ce este un domeniu web? Ei bine, chiar aici îți spun tot ce trebuie să știi despre domeniile de internet.


Dicționar SEO: Ce este un CUVÂNT CHEIE?

Ce este un CUVÂNT CHEIE?

Dacă doriți să învățați SEO, trebuie să știți ce este un cuvânt cheie sau keyword. Vă spun aici, cu exemple, de ce sunt atât de importante cuvintele cheie.


Dicționar SEO: Ce este un LONG TAIL KEYWORD?

Ce este un LONG TAIL KEYWORD?

Știi ce este un LONG TAIL KEYWORD? Este timpul să știi și eu sunt aici pentru a-ți spune!


Dicționar SEO: Ce este un URL?

Ce este un URL?

Știi ce este un URL?, ce este un URL amigable sau „prietenos” și de ce optimizarea URL-urilor este importantă pentru SEO? Îți voi spune aici și acum!


Dicționar SEO: Ce este un BACKLINK?

Ce este un BACKLINK?

Sunteți sigur că știți ce este un backlink? Intrați 👇🏻 aici 👇🏻 și vă voi spune totul despre backlink-uri și importanța lor pentru SEO.


Dicționar SEO: Ce este un TEXT ANCHOR? sau text ancoră

Ce este un TEXT ANCHOR?

Știți ce este TEXT ANCHOR? sau textul de ancorare? Aici vă spun tot ce trebuie să știți despre textele de ancorare și vă explic de ce sunt importante pentru SEO.


Dicționar SEO: Ce este un WEB SPIDER? sau crawlerele

Ce este un WEB SPIDER?

Știți ce este un WEB SPIDER? sau un păianjen web? Aici vă spun ce sunt web crawlerele și tot ce trebuie să știți despre cum funcționează.


Dicționar SEO: Ce este un NOFOLLOW LINK?

Ce este un NOFOLLOW LINK?

Vrei să știi ce este un link nofollow și ce legătură are acesta cu SEO?. Nu știi?, ai dubii! Aici clarific totul foarte bine.


Dicționar SEO: Ce este un DOFOLLOW LINK?

Ce este un DOFOLLOW LINK?

Ce față ai pus când ai auziți de link-urile DoFollow? Este timpul să știți ce sunt și de ce contează atât de mult pentru SEO.


Dicționar SEO: Ce este un TARGET BLANK LINK?

Ce este un TARGET BLANK LINK?

Vrei să știi ce este un TARGET BLANK LINK? sau link cu atributul blank și care este scopul său în SEO? În acest articol vă explic totul.


Dicționar SEO: Ce este LINK BUILDING?

Ce este LINK BUILDING?

Este timpul să știi ce este link building-ul. Aici îl explic foarte clar și vă spun de ce este atât de important pentru SEO. Pentru că este!!!


Dicționar SEO: Ce este SEO NEGATIV?

Ce este SEO NEGATIV?

Știți ce este SEO negativ? Aici vi-l explic, vă spun cum funcționează și care sunt cele mai frecvente acțiuni atunci când cineva vrea să deterioreze un site web.


Dicționar SEO: Ce este DA și PA?

Ce este DA și PA?

Ce este DA și PA și sunt aceste abrevieri cu adevărat importante pentru SEO? Aici vă spun tot ce trebuie să știți despre DA și PA.


Dicționar SEO: Ce este LINK BAITING?

Ce este LINK BAITING?

Vrei să știi ce este link baiting și cum te poate ajuta să îți îmbunătățești clasamentul Google? Aici vă voi spune totul despre asta, simplu și la obiect!


Dicționar SEO: Ce este CLICKBAIT?

Ce este CLICKBAIT?

Aici îți explic ce este clickbait sau clickbaiting, cum funcționează, unde îl poți aplica și cum te poate ajuta să îți îmbunătățești SEO. Vezi 👇🏻 aici 👇🏻 !


Dicționar SEO: Ce este SEO BLACKHAT?

Ce este SEO BLACKHAT?

Sună periculos, și chiar este! Aici îți explic ce este SEO Blackhat, ce consecințe poate avea și în ce fel de proiecte nu ar trebui să folosești aceste tehnici.


Dicționar SEO: Ce este KEYWORD STUFFING?

Ce este KEYWORD STUFFING?

Vă explic ce este Keyword Stuffing și de ce nu ar trebui să folosiți această veche tehnică SEO blackhat pentru a vă poziționa textele.


Dicționar SEO: ce este SPAM-ul?

Ce este SPAM?

Ești sigur că vrei să știi ce este SPAM-ul? Dacă intrați și citiți aceste rânduri, nu veți mai avea nicio îndoială cu privire la ce este SPAM-ul.


Dicționar SEO: Ce este SEO WHITEHAT?

Ce este SEO WHITEHAT?

Vrei să știi ce este Whitehat SEO și de ce este atât de important pentru a obține o poziționare bună în Google? Intră și îți voi spune!


Dicționar SEO: Ce este SEO ON PAGE?

Ce este SEO ON PAGE?

Nu sunteți sigur ce este SEO On Page? Îți voi spune tot ce trebuie să știi despre această disciplină SEO care te va ajuta să obții rezultate excelente.


Dicționar SEO: Ce este CONȚINUTUL DUPLICAT?

Ce este CONȚINUTUL DUPLICAT?

Știți ce este conținutul duplicat și cum poate afecta poziționarea site-ului tău? Îți voi spune tot ce trebuie să știi pentru al evita.


Dicționar SEO: Ce este CTR?

Ce este CTR?

Sunteți sigur că știți ce este CTR-ul? În orice caz, vă spun și vă explic de ce CTR-ul este atât de important pentru a urca poziții în Google.


Dicționar SEO: Ce este GOOGLE ADWORDS?

Ce este GOOGLE ADWORDS?

Știi cu adevărat ce este și cum funcționează Google Adwords? Ai îndoieli!!! Intră, o să-ți spun totul, ca să-ți fie clar o dată pentru totdeauna.


Dicționar SEO: Ce este CANNIBALIZAREA CUVINTELOR CHEIE?

Ce este CANNIBALIZAREA CUVINTELOR CHEIE?

Știți ce este canibalizarea cuvintelor cheie și cum este generată? Vă explic tot ce trebuie să știți pentru a împiedica cuvintele cheie să se mănânce între ele.


Dicționar SEO: Ce este un EMD sau EXACT MATCH DOMAIN?

Ce este un EMD sau EXACT MATCH DOMAIN?

Știi ce este un EDM – Exact Match Domain sau un domeniu de cuvinte cheie exacte și care este importanța sa actuală pentru poziționare? Îți voi spune despre asta aici!


Dicționar SEO: Ce este GOOGLE ADSENSE?

Ce este GOOGLE ADSENSE?

Știți ce este Google Adsense? Îți explic ce este și cum funcționează unul dintre instrumentele mele preferate pentru a genera venituri pasive pe una web. Intră!


Dicționar SEO: Ce este un SITEMAP?

Ce este un SITEMAP?

Știți ce este un sitemap? Îți explic ce este, la ce folosește, cum se creează și de ce este important pentru SEO-ul site-ului tău. Intră!


Dicționar SEO: Ce este SEM sau SEARCH ENGINE MARKETING?

Ce este SEM sau SEARCH ENGINE MARKETING?

Știți ce este SEM? Nu ai nici o îndoială? Aici vă spun tot ce trebuie să știți pentru a înțelege o dată pentru totdeauna ce este și cum funcționează SEM.


Dicționar SEO: Ce sunt SERP-urile Google?

Ce sunt SERP-urile Google?

Ați auzit vreodată cuvântul SERPs și vați întrebat „cu ce se mănâncă asta”? Nu se va mai întâmpla din nou, pentru că aici vă voi spune clar ce sunt SERP-urile.


Dicționar SEO: Ce este o REDIRECȚIE 301?

Ce este o REDIRECȚIE 301?

Sunteți sigur că știți ce este o redirecție 301? Intrați și vă voi spune ce este, la ce folosește, cum puteți face acest lucru și de ce este important pentru SEO.


Dicționar SEO: Ce este un DOMENIU EXPIRAT?

Ce este un DOMENIU EXPIRAT?

Ați auzit de domenii expirate sau caducate, dar nu știți cu adevărat ce sunt acestea? Aici vă explic ce este un domeniu expirat și cum afectează SEO.


Dicționar SEO: Ce sunt Google FOOTPRINTS?

Ce sunt Google FOOTPRINTS?

Aflați ce sunt FOOTPRINTS de Google, la ce servesc și cum puteți profita la maximum de el pentru a economisi timp și pentru a vă îmbunătăți SEO.


Dicționar SEO: Ce este THIN CONTENT?

Ce este THIN CONTENT?

Uitați miturile și descoperiți ce este cu adevărat THIN CONTENT și în ce cazuri poate lucra împotriva ta, și poate ajunge să afecteze SEO-ul site-ului tău web.


Dicționar SEO: Ce este un SUBDOMENIU?

Ce este un SUBDOMENIU?

Aflați ce este un subdomeniu, cum afectează SEO și în ce cazuri este recomandabil să folosiți subdomenii și în ce cazuri nu, astfel încât să nu sfârșească prin a vă face rău.


Dicționar SEO: Ce este META TITLE?

Ce este META TITLE?

Clarificați-vă îndoielile cu privire la ce este un META TITLE, care este scopul acestuia și de ce este atât de important pentru poziționarea unui site web.


Dicționar SEO: Ce sunt META DESCRIPTIONS?

Ce sunt META DESCRIPTIONS?

Aflați ce sunt META DESCRIPTIONS? și cum vă pot ajuta să vă îmbunătățiți CTR-ul și poziționarea în rezultatele căutărilor.


Dicționar SEO: Ce sunt META KEYWORDS?

Ce sunt META KEYWORDS?

Clarificați-vă o dată pentru totdeauna îndoielile cu privire la ce sunt META KEYWORDS și importanța, sau nu a acestora pentru a urca poziții în Google.


DICȚIONAR SEO: Ce este un TSA sau Turbo SEO Affiliate?

Ce este un TSA sau Turbo SEO Affiliate?

Ați auzit de TSA, dar nu sunteți sigur despre ce este vorba? Intră și află ce este un TSA și cum îți poate aduce bani online fără complicații.


DICȚIONAR SEO: Ce sunt SURSELE DE TRAFIC?

Ce sunt SURSELE DE TRAFIC?

Acest articol îți clarifică toate îndoielile legate de ce sunt sursele de trafic, cum funcționează și de ce este important să le iei în considerare.


Am uitat ceva?

Dacă mai găsești vreun termen care nu ști ce înseamnă și nu se află în acest Dicționar SEO, contactează-mă și îl voi adăuga. În felul acesta mă ajuți să dezvolt și mai mult acest dicționar seo, care vrau puțin câte puțin să fie cel mai cuprinzător dicționar seo.