GABRIEL UNGUREANU – CINE SUNT ȘI CU CE MĂ OCUP?

fotografie personală gabriel ungureanu

Gabriel Ungureanu

O prezentare rapidă ar fi că mă numesc Gabriel Ungureanu născut în 84, și chiar dacă m-am născut în România, la ora actuală locuesc în sudul Spaniei.

De când mă știu am fost pasionat de tehnologie, încă de mic mi-a plăcut să învăț de toate în ce priveste hardware și software.

De câțiva ani am început să creez pagini web pentru mine și pentru prieteni mei, deși la început acesta a fost doar un hobi cu timpul am vazut că se pot câștiga bani frumoși din asta, mai ales după ce l-am cunoscut pe Romuald Fons, el fiind printre primi din Spania care au început în această complicată lume a celor care fac seo.

Cu timpul am putut învăța mai multe și de la alți precum: Borja Giron, David Cuesta, și mulți alți.

Tot ceea ce am învățat și învăț încerc să pun în practică în propriile proiecte web, care nu sunt puține!!!

De mai bine de doi ani mă gândesc să lucrez marca personală, aceasta fiind unul dintre cele mai importane lucruri pe care le poți face pentru a crește mai rapid și pentru ca ceilalți să te cunoască.

Todeauna mi-a fost greu să vorbesc în fața unei camere video, de acea nu am început până acum.

Însă acest an 2020 care a fost atât de complicat din cauza pandemiei de covid, m-a (ne-a) obligat ca tot ceea ce făceam înainte să fac prin video conferință, aceasta ma ajutat mult.

Prin intermediul acestui Blog, al canalului de YouTube, si al podcastului vreu să compart cu voi tot ceea ce știu, ajutânduvă să creșteți în proiectele web pe care le aveți.